Een verjaardag wordt pas echt een feest met een schilderworkshop. Een leuke workshop voor een kinderfeest, aangepast aan de leeftijd van het kind


Als inspiratiebron voor de kinderen begin ik met het voorlezen van een verhaal. Dan leg ik bepaalde technieken uit. Daarna mogen ze zelf aan de slag met hun eigen schilderij en komen er de mooiste resultaten te voorschijn. Als het schilderij tot slot nog versierd is, mogen de kinderen het natuurlijk mee naar huis nemen.


Workshops (klik voor meer info)

  1. -4/5 jarigen

  2. -6-10 jaar

  3. -Thema: Schild-erijtje (6-10 jaar)

  4. -vanaf 11 jaarWil je een workshop op maat, dan is daar ook de mogelijkheid voor.

Bv. Een schilderworkshop samen met de oma’s / opa’s of een knutselworkshop met een thema (kerst, herfst e.d.)


Workshops zijn bij u op locatie, of in overleg bij een van de pannenkoekenhuizen aangesloten www.pannenkoekengenootschap.nl zoals Pimpernel in Berlicum en Belvere in Haaren.


Prijs: € 60, per 6 kinderen.

Elk volgend kind, € 5,-- extra

Maximaal 10 kinderen per workshop.

 

Prijs is inclusief materiaal en exclusief reiskosten.

In een dagdeel wordt u de basisprincipes en de technieken bijgebracht van het portrettekenen. De workshop is geschikt voor zowel beginners om de basis te leren, als voor mensen met enige ervaring die hun techniek verder door willen ontwikkelen. Stap voor stap gaat u aan de slag bij de opbouw van een portret. U leert tijdens de workshop werken met verschillende materialen, u ontdekt de juiste verhoudingen en u leert verschillende technieken om realistische lichtinval en schaduw te creëren.


Na deze workshop bent u in staat om deze hobby zelfstandig verder door te ontwikkelen en uw omgeving (en uzelf) te verbluffen met schitterende tekeningen. Na de workshop kunt u uw werkstuk meenemen en thuis afmaken. Ook zullen we de werkstukken bespreken.


Duur van deze workshop is 3 uur.


Wil je een workshop op maat, dan is daar ook de mogelijkheid voor.


Voor meer informatie,

bel 06-26 75 89 39