Over mij

 
 

Atelier Vera is de werknaam voor het kunstbedrijf van Vera Hartong-Van Lokven. Tekenen had op de basisschool al haar meeste aandacht, maar pas ettelijke jaren later is deze passie omgezet in een uit de hand gelopen hobby. Sinds begin jaren negentig tekent zij portretten voor derden en exposeert zij nu en dan haar werk. Haar werk was onder andere te zien tijdens het Erasmusfestival in het theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch en bij diverse huisartsenpraktijken, wijkcentra en restaurants in verschillende plaatsen zoals Oosterhout, Bergen op Zoom, Oss en 's-Hertogenbosch.


Vera heeft gestudeerd aan Kunstacademie "St. Joost" te 's-Hertogenbosch en Breda. Mede naar aanleiding van diverse cursussen zijn haar kunstactiviteiten uitgebreid naar het gebied van de muurschilderingen.


Naast haar eigen artistieke activiteiten probeert zij anderen warm te maken voor het ontwikkelen van hun creatieve teken en/of schildervaardigheden d.m.v. het geven van cursussen bij de mensen thuis of in haar atelier in 's-Hertogenbosch.


Op deze site treft u een paar voorbeelden aan van Vera's werk. Om de site overzichtelijk te houden is er voor gekozen om per categorie slechts een tipje van de sluier op te lichten en maar enkele werken te tonen.

 

Contact informatie:

+31 (0)6 267 589 39

atelier.vera@planet.nl


Jan van Speijkstraat 7

5224 DC ‘s-Hertogenbosch


Facebook

Reacties:


  1. Workshop schilderen gedaan bij de Pimpernel in samenwerking met Atelier Vera. De kinderen vonden het zeer leuk. Angela werd 4 jaar. 2 uur lang waren ze zo intensief bezig en hebben al hun aandacht bij het schilderen en daarna versieren van hun zelfgemaakte schilderij. Het was een creatieve bezig-heid, heel anders dan bv. een speeltuin. We kunnen het iedereen aanbevelen. De kinderen willen hun schilderij graag op hun kamer hangen.
    Angela’s Opa

  2. Jeroen en z'n vriendjes/vriendinnetjes hebben een hele leuke middag gehad. Ze zijn leuk bezig geweest met schilderen en ze vonden het ook allemaal leuk dat ze het schilderij mee naar huis konden nemen om te laten zien. Omdat ze nog jong zijn was de tijd ook precies goed. Het was dus een geslaagd kinderfeestje.
    Maria


Voor meer reacties kijk op Facebook


Atelier Vera